logo

грудень, 2021

птн10гру22:00LOCAL [emoji]22:00 Villa Крокодилаподія:вечірка

Про подію

Новий LOCAL повертається вже 10 грудня із приставкою [emoji]. Насправді, великого сенсу ця назва не несе в собі, але таким чином ми хочемо зазначити, що пульсація позитивних емоцій на наших вечірках збільшується за рахунок вашої підтримки та фідбеку. Чекаємо на Ваші чудові емоджі у концерт-холі Віли.
Але не назва варта уваги на цьому івенті. Дивіться, краще, які ми зібрали чудові імена:
▪️ Хедлайнер вечірки – Саша Злих. Усім нам відомий, яскравий та стильний Саша приблизно 2 роки тому вже грав у нас і по-справжньому сприяв на зміну музичного вектору LOCAL своїм вишуканим смаком відібраної селекції. За цей час Саша випустив багато релізів на різних поважних лейблах і часто з’являється у лайнапах на вечірках та фестивалях Клоузера.
▪️ Ще один гість завітає до нас, тепер вже із сусіднього Харкова – Петро Коварський. Шлях якого на електронній сцені почався нещодавно, але це вже досить привабливо виглядає.
▪️ Локальним сапортом на цей раз виступить жива легенда андеграунду нульових, наш добрий знайомий та радник – Валентин Крилатий, він же Letchik.
▪️ Та і який це LOCAL без жодного нашого резиденту в лайнапі. За цю справу береться один із засновників, ідеолог та діджей нашої промо-групи – Wasya App.

Отже, лайн-ап на LOCAL [emoji]:
SASHA ZLYKH
KOVARSKY
LETCHIK
WASYA APP

Квитки – https://poltava.internet-bilet.ua/uk/local-emoji?partner=villakrokodila

Початок о 22:00
Вартість квитків 200 грн
В день вечірки 300 грн
FC | 18+

X